ceturtdiena, 2012. gada 3. maijs

Mājiņa-koferis 2. posms


Jau vairākkārt gandrīz paspēju nožēlot, ka ielaidos šādā afērā :D Šis darbs riktīgi pārbauda manu pacietību un darbu plānošanu, jo visu laiku, kā jau pavasarī, atrodas kas svarīgāks darāms - te logi jāmazgā, te dārzā jāpadarbojas, te vispār visi ikdienas darbi un vajadzības sagrūst lielā murskulī, un iešu es te niekoties ar leļļu māju. :D
Otra pacietības pārbaude ir detaļās - šūšanas un modelēšanas darbi man ne visai raiti un rūpīgi vedas, jo adu un tamborēju pēc visai aptuvenām shēmām un piegrieztnēm, bet šūšanai un detaļu savienošanai prasmju un iemaņu trūkst. Arī mana aptuvenā detaļu piegriešana uzreiz rāda kļūdas. Bet nu labi, ka mazā mājas lietotāja nav piekasīga un ir priecīga par māju, kāda tā ir. Tiesa gan, sākumā bija sapratusi, ka tā ir māja viņai pašai, bet pēc tam piekrita, ka drusku par mazu un būs tur vien jādzīvo draugiem.


Atvērtas mājas skats. Šobrīd gan esmu priecīga, ka izdevās visas detaļas sadabūt kopā un rotājumu, izskaistinājumu, smalko detaļu nav. Bet būs :)


 Māja aizvērta. Aizdarei vēl nopirkšu "ezīšu" klipšus un rokturis pārnēsāšanai arī vēl taps.


Mazākie iedzīvotāji.

Darbi turpinās.

3 komentāri:

  1. Kāds smuks pagalmiņš mājiņai ;) Un sānsienām laikam mēbeļaudums izmantots, dikti smukas tās reljefainās strīpas :)
    Prieks, ka izdevās izvilināt laiku arī mājelei, jo priecīga mājiņas saimniece - kas var būt svarīgāks! :D
    Gaidīšu arī detaļiņas/izskaistinājumus :)
    Iekšā likta kāda mapīte?

    AtbildētDzēst
  2. patiešām jauki audumu salikumi - īsti mājīgi :)
    Un galvenais, ka bērnam prieks - ja labi gribēs, arī pati varēs tur kaut daļēji iemitināties. Mūsējo mājeli viens no kaķiem jau atzinis par labu esam - viņš tāds brangs minku karalis mums, kā reizi pa visu mājas pagalmu satilpst :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. re kā! labi, ka kaķi nerunā, būtu izprasījis arī viņš savu garāžu! :D

      Dzēst